este foarte viguros, dezvolta ramuri relativ lungi de 3-7 m, cu crestere taratoare, avand astfel nevoie de sustinere pe spalier cu sarme
Rezistenta foarte buna la ger si la atacul principalelor boli si daunatori
Productia obtinuta este de 8-10 tone/ha
Caracteristici fruct:
Fructul este mare de 6 g, forma conic alungita, epiderma neagra cu tenta violacee, foarte lucioasa; pulpa de culoare violeta închisă, spre negru, cu gust placut, usor aromata.
Perioada de maturare:
incepe din a doua decada a lunii august si dureaza pana in octombrie, timp in care se pot efectua 10-12 recoltari la interval de 5-6 zile.
este foarte viguros, dezvolta ramuri relativ lungi de 3-7 m, cu crestere taratoare, avand astfel nevoie de sustinere pe spalier cu sarme
Rezistenta foarte buna la ger si la atacul principalelor boli si daunatori
Productia obtinuta este de 8-10 tone/ha
Caracteristici fruct:
Fructul este mare de 6 g, forma conic alungita, epiderma neagra cu tenta violacee, foarte lucioasa; pulpa de culoare violeta închisă, spre negru, cu gust placut, usor aromata.
Perioada de maturare:
incepe din a doua decada a lunii august si dureaza pana in octombrie, timp in care se pot efectua 10-12 recoltari la interval de 5-6 zile.
Perioada De Coacere:
August,
Septembrie,
Octombrie
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.