CULTURA | AGENTUL PATOGEN | DOZA | EPOCA DE APLICARE | TIMP DE PAUZĂ |
Căpșun |
Putregaiul cenușiu |
0,8-1 kg/ha (100gr/100l apa/1000mp) |
- se aplică la avertizare, la apariția primelor simptome ale bolii, în perioada de la înflorire până la recoltat |
3 zile |
Cireș |
Monilioza |
1 kg/ha (100gr/100l apa/1000mp) |
-se pot efectua 1-2 tratamente pe sezon pentru combaterea moniliozei fructelor cu aplicare la intrarea în pârgă și înainte de recoltat | 7 zile |
Măr |
Monilioza, Putregaiul fructelor, Rapăn, Cancerul deschis al ramurilor |
0,8–1 kg/ha (100gr/187-150 l apa/1250-1000mp) |
se pot efectua 1-2 tratamente pe sezon pentru combaterea moniliozei fructelor cu aplicare la intrarea în pârgă și înainte de recoltat. |
3 zile |
Păr, Gutui |
Putregaiul fructelor, Rapăn, Cancerul deschis al ramurilor |
0,8-1 kg/ha (100gr/125-100 l apa/1250-1000mp) |
- se pot efectua 1-2 tratamente pe sezon pentru combaterea moniliozei fructelor cu aplicare la intrarea în pârgă și înainte de recoltat. |
3 zile |
Vița de vie |
Putregaiul cenușiu |
0,6 kg/ha (100gr/166-100l apa/1250-1000mp) |
- se pot efectua 1-2 tratamente pe sezon, în perioadele critice de atac ale patogenului -se recomandă a se aplica înainte de compactarea strugurilor sau în mod deosebit, la începutul fazei de pârgă a strugurilor |
-21 de zile pentru strugurii de vin -7 zile pentru strugurii de masă |
Ambalaj: 10 gr, 100 gr
Cultura: Vita de vie, Capsuni, Tomate, Pomi fructiferi