are o buna rezistenta la ger,seceta,bacterioza si o rezistenta medie la antracoza;
productivitate mare,produce mult inca din anul 6 de la plantare
Caracteristici fruct:
fructul are marime mare(14,2 g),forma rotund-elipsoidală, uşor alungită, rotunjită la capete, cu orificiul peduncular bine închis cu fascicole libero-lemnoase;
coaja are culoare gălbuie-maronie , este subţire, cu suprafaţa netedă, cu puţine încreţituri şi adâncituri;
miezul umple bine cavitatea valvelor, de culoare alb-gălbuie, se scoate întreg şi uşor şi reprezintă 52,6% din greutatea fructului;
are o buna rezistenta la ger,seceta,bacterioza si o rezistenta medie la antracoza;
productivitate mare,produce mult inca din anul 6 de la plantare
Caracteristici fruct:
fructul are marime mare(14,2 g),forma rotund-elipsoidală, uşor alungită, rotunjită la capete, cu orificiul peduncular bine închis cu fascicole libero-lemnoase;
coaja are culoare gălbuie-maronie , este subţire, cu suprafaţa netedă, cu puţine încreţituri şi adâncituri;
miezul umple bine cavitatea valvelor, de culoare alb-gălbuie, se scoate întreg şi uşor şi reprezintă 52,6% din greutatea fructului;