Piersic Cardinal, ghiveci 9l, H 100-130cm

Pom Fruct
49,00 RON

Caracteristicile pomului:

  • Este de vigoare mijlocie si reuseste bine altoit pe piersic franc.
  • Coroana este globuloasa.
  • Soiul este autofertil.
  • Florile sunt campanulate.
  • Ramurile de rod tipice sunt cele mixte, scurte si mijlocii.

Caracteristicile fructului:

  • Marimea fructului este de marime medie spre mare ( 120 – 160 grame ).
  • Forma este globuloasa, turtita la varf si baza, usor asimetrica.
  • Epiderma este subtire pubescenta, galbena acoperita pe 70 – 90 %, cu rosu-stralucitor „Cardinal”, este sub forma de pete si striatii de dimensiuni variabile.
  • Samburele este mijlociu, elipsoidal, cu varful ascutit, asimetric, de culoare cenusie-deschis, prezinta incrustatii sub forma de  alveole si santuri.
  • Pulpa este galbena-aurie cu irizatii fine rosii, mijlociu de tare, consistenta, fondanta, dulce, placut acidulata si aromata, aderenta la sambure.

PRODUCTIA SI UTILIZAREA:

  • Soiul este precoce si rodeste economic din anul III de la plantare.
  • Productivitatea este media-mare circa 28-32 kg/pom.
  • Necesita rarirea fructelor si ca defect-prezinta un numar mare de fructe gemene ( sunt primele care se inlatura de la rarire ).
  • Fructele sunt destinate atat consumului in stare proaspata cat si pentru procesare ( gem, nectar, compot ).

Perioada de recoltare: 

  • decada I si a II-a a lunii Iulie

Portaltoi:

  • Mirobolan (Prunus Cerasifera)
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C2015 Ai nevoie de ajutor? 0771129114 / 0741511620
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Caracteristicile pomului:

  • Este de vigoare mijlocie si reuseste bine altoit pe piersic franc.
  • Coroana este globuloasa.
  • Soiul este autofertil.
  • Florile sunt campanulate.
  • Ramurile de rod tipice sunt cele mixte, scurte si mijlocii.

Caracteristicile fructului:

  • Marimea fructului este de marime medie spre mare ( 120 – 160 grame ).
  • Forma este globuloasa, turtita la varf si baza, usor asimetrica.
  • Epiderma este subtire pubescenta, galbena acoperita pe 70 – 90 %, cu rosu-stralucitor „Cardinal”, este sub forma de pete si striatii de dimensiuni variabile.
  • Samburele este mijlociu, elipsoidal, cu varful ascutit, asimetric, de culoare cenusie-deschis, prezinta incrustatii sub forma de  alveole si santuri.
  • Pulpa este galbena-aurie cu irizatii fine rosii, mijlociu de tare, consistenta, fondanta, dulce, placut acidulata si aromata, aderenta la sambure.

PRODUCTIA SI UTILIZAREA:

  • Soiul este precoce si rodeste economic din anul III de la plantare.
  • Productivitatea este media-mare circa 28-32 kg/pom.
  • Necesita rarirea fructelor si ca defect-prezinta un numar mare de fructe gemene ( sunt primele care se inlatura de la rarire ).
  • Fructele sunt destinate atat consumului in stare proaspata cat si pentru procesare ( gem, nectar, compot ).

Perioada de recoltare: 

  • decada I si a II-a a lunii Iulie

Portaltoi:

  • Mirobolan (Prunus Cerasifera)

Perioada De Coacere: Inceput de iulie, Mijlocul lui iulie

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti LUNI - VINERI: 08:00 - 17:00

0771129114 0741511620 info@fitofruct.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!